• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hasi: "Suarez is op goede weg"

  Suarez is van alle blessureleed verlost.

  Anderlecht kende tegen tweedeklasser KSK Heist een goede repetitie in aanloop naar de galamatch van zondag tegen Lazio Roma. Ook Matias Suarez pikte zijn doelpuntje mee. "Het belangrijkste is dat Suarez speelt", vertelt Besnik Hasi.

  Anderlecht ontvangt zondag in eigen huis Lazio Roma, een opwarmertje voor de fans in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Gisteren oefende paars-wit nog een laatste keer op het veld van tweedeklasser KSK Heist.

  Een jong Anderlecht zwoegde gisteren een helft tegen een stug Heist, maar na de pauze kwam de trein van Besnik Hasi wel onder stoom.

  Matias Suarez kreeg een half uurtje speeltijd en toonde zich erg gretig. De Argentijn scoorde en lijkt eindelijk helemaal verlost van alle blessureleed.

  "Het belangrijkste is dat Suarez speelt", opende Hasi in Het Nieuwsblad. "Hij is niet bang meer voor blessures. De wedstrijd van zondag komt wellicht nog te vroeg, maar we zitten op de goede weg met hem."

  Ook bij Idrissa Sylla, die vorig seizoen door blessures niet in actie kwam bij Anderlecht, is er beterschap. Een 4-4-2-opstelling met Sylla en Suarez behoort dus tot de mogelijkheden. "Het is de bedoeling om ze eens aan elkaar te koppelen", besluit Hasi.

  Enkele beelden van de oefenwedstrijd tegen Heist: