• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rivaldo en zoon Rivaldinho scoren in zelfde match

  Rivaldo en zijn zoon Rivaldinho vieren samen.

  Rivaldo (43) is sinds kort voorzitter én speler van de Braziliaanse tweedeklasser Mogi Mirim. De voetballegende scoort nog altijd en zijn zoon Rivaldinho (20) volgt zijn voorbeeld.

  Rivaldo stopte vijftien maanden geleden met voetballen, maar de Braziliaan maakte vorige week zijn comeback in eigen land bij tweedeklasser Mogi Mirim, waar hij ook voorzitter is. De tweede wedstrijd van de club leverde een mooi familietafereel op.

  Zoon Rivaldinho scoorde twee keer voor Mogi Mirim en tussendoor pikte vader Rivaldo, Wereldvoetballer van het Jaar in 1999, vanaf de stip ook zijn doelpuntje mee. De wedstrijd tegen Macae eindigde uiteindelijk op 3-1. De zege verlost de club van de laatste plaats in de Braziliaanse tweede klasse.

  Bekijk hieronder de goals van Rivaldinho en Rivaldo: