• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Red Flame Wullaert scoort eerste goal voor Wolfsburg

  Wullaert (hier bij de Red Flames) speelt nu op het hoogste niveau.

  Tessa Wullaert heeft meteen haar visitekaartje afgegeven bij haar nieuwe club. De Red Flame scoorde haar eerste goal voor Wolfsburg in een oefenmatch.

  Wullaert behaalde afgelopen seizoen de titel in de BeNe-League met Standard en werd ook topscorer van de competitie. Dat sterke seizoen leverde de Belgische international een transfer op naar topclub Wolfsburg in Duitsland en daar toonde Wullaert meteen haar torinstinct.

  In een oefenmatch tegen Lilleström maakte Wullaert het openingsdoelpunt. Later kwam de Noorse kampioen toch nog op gelijke hoogte. Bij Wolfsburg ontbraken nog heel wat Duitse speelsters die afgelopen maand nog meespeelden op het WK.