• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren trekt Zweedse linksback aan

  Demir werd vanmiddag voorgesteld bij Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren heeft de Zweedse linksachter Erdin Demir aangetrokken. De 25-jarige Demir komt over van het Noorse SK Brann en tekende voor drie seizoenen op de Freethiel.

  Demir was al zes keer international voor Zweden en doorliep alle nationale jeugdselecties van Zweden. De Zweed met Turkse roots speelde tot dusver enkel in Scandinavië. Hij begon zijn profcarrière bij Malmö FF, om nadien via IFK Malmö, IF Limahmn en Trelleborgs FF bij het Noorse SK Brann te belanden.

  Daar speelde Demir nu al vier seizoenen. Hij kwam tot een zestigtal matchen in de Noorse eerste klasse, maar zakte vorig seizoen met Brann naar de Noorse tweede klasse. Daar plukt Waasland-Beveren hem nu  weg.

  Addy verlaat Waasland-Beveren

  Erdin Demir zal David Addy niet meer tegenkomen bij Waasland-Beveren. Addy verlaat de Freethiel. Het contract van de 25-jarige Ghanees werd in onderling overleg beëindigd. De linksachter heeft nog geen nieuwe werkgever.

  Tweets: