• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mpoku speelt ook volgend seizoen in de Serie A

  Mpoku speelde vorig seizoen al vijf maanden voor Cagliari.

  Paul-José Mpoku speelt komend seizoen in het geel en blauw van Chievo Verona. De Italiaanse club huurt Mpoku voor een jaar met een aankoopoptie van Standard.

  Mpoku verliet in februari Standard en trok op huurbasis naar Cagliari. Die Italiaanse club degradeerde op het einde van het seizoen, maar Mpoku speelde zich in de kijker van enkele Italiaanse clubs. Even was er sprake van interesse van Roma en Inter. Uiteindelijk is het Chievo geworden.

  De club uit Verona huurt de 23-jarige aanvallende middenvelder tot het einde van het seizoen. De Italianen hebben ook een aankoopoptie bedongen. Mpoku wordt woensdag officieel voorgesteld bij zijn nieuwe club.