• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jason Denayer tekent tot 2020 bij City

  Denayer wil volgend seizoen vaak het City-shirt dragen.

  Rode Duivel Jason Denayer heeft Manchester City overtuigd. Hij keert terug van Celtic en zette zijn krabbel onder een contract tot 2020 bij de Engelse topclub. "Ik ben klaar voor deze stap", zegt de verdediger.

  Jason Denayer werd vorig seizoen door City uitgeleend aan de Schotse kampioen Celtic. Hij presteerde daar uitstekend, werd kampioen, kreeg individuele prijzen en werd ook Rode Duivel.

  Denayer keerde deze zomer terug bij City, waar hij nog een contract had tot juni 2016. Dat werd nu opengebroken en de 20-jarige Belg tekende nu tot 2020 bij City.

  "Ik ben gelukkig en vereerd dat City me heel graag bij deze club wil houden. Voor mij was het belangrijkste dat ik een echte kans zou maken om vaak te spelen bij City. Tijdens de onderhandelingen gaf City duidelijk aan dat ik die kans zou krijgen", zegt Denayer.

  "Met het EK 2016 op komst ben ik ermee begaan om mijn plekje bij de Belgische nationale ploeg te behouden. Daarom wil ik zo veel mogelijk op het veld staan en ondertussen ook City aan prijzen helpen."

  "Ik weet dat ik nog jong ben en alles plots heel snel gaat. De titel met Celtic, de individuele bekroning als Beste Jongere in Schotland, spelen bij de Rode Duivels, ..."

  "De voorbije vier maanden waren te gek en ik wil de City-fans nu tonen dat ik klaar ben voor deze volgende stap."