• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Emotionele Casillas kondigt met tranen in ogen afscheid aan

  Iedereen wilde een glimp opvangen van de emoties van Casillas.

  Iker Casillas heeft emotioneel afscheid genomen van de club en de fans van Real Madrid. Vechtend tegen de tranen bevestigde hij zijn overgang naar Porto. "Waar ik ook ga, ik zal altijd "Hala Madrid" blijven schreeuwen."

  "Zoals jullie weten ben ik sinds gisteren niet langer een speler van Real Madrid en vertrek ik naar Porto. De beslissing om naar Porto te gaan heeft twee belangrijke redenen."

  "Het grote enthousiasme dat de voorzitter, directeur, coach en het hele team van Porto toonden om met mij te werken. Ten tweede de grote affectie die ik voelde sinds mijn overgang naar Portugal min of meer duidelijk was. Ik zal mijn best doen mijn nieuwe club niet teleur te stellen en proberen om zoveel mogelijk trofeeën te winnen."

  "Aan de supporters van Real Madrid wil ik dit zeggen: na 25 jaar de kleuren van het beste team ter wereld te hebben verdedigd, is de moeilijke dag aangebroken om afscheid te nemen van het instituut dat me zoveel gegeven heeft."

  "Deze club heeft me niet alleen geleerd hoe te leven als een atleet, maar heeft me ook gevormd als persoon. Ik heb altijd geprobeerd de waarden van de club uit te dragen overal waar ik ging."

  "Bedankt. Duizend keer bedankt, ik zal jullie nooit vergeten. Waar ik ook ga, ik zal altijd "Hala Madrid" blijven schreeuwen."