• home
 • video
 • pas verschenen

  Immobile moet Bacca doen vergeten bij Sevilla

  Immobile scoorde maar drie keer voor Dortmund in de Bundesliga.

  Borussia Dortmund leent spits Ciro Immobile voor één seizoen uit aan Sevilla. Bij de winnaar van de Europa League moet de Italiaanse spits de leemte opvullen die ontstaan was na het vertrek van Carlos Bacca, ex-Club Brugge, naar AC Milan.

  De 25-jarige Immobile ruilde vorig jaar Torino voor Borussia Dortmund. Immobile moest bij Dortmund de vervanger worden van Robert Lewandowski, maar kon de verwachtingen niet inlossen. In 24 Bundesliga-wedstrijden scoorde de aanvaller maar drie keer.

  Sevilla zorgt voor een uitweg. De Spanjaarden huren de 12-voudige Italiaanse international voor een seizoen. Immobile moet wel nog zijn medische testen afleggen in Zuid-Spanje.