• home
 • video
 • pas verschenen

  Grappig: Gesink en Cavendish zijn de weg naar het toilet kwijt

  Cavendish was de weg naar het toilet kwijt.

  De opeenvolging van slaapplaatsen desoriënteert de renners duidelijk. Robert Gesink en Mark Cavendish hadden vannacht hetzelfde probleem: "Où sont les toilettes?"

  De renners in de Tour verblijven elke nacht in een ander hotel en vannacht ervoeren Mark Cavendish en Robert Gesink hetzelfde ongemak. "Slaapdronken wakker worden en niet meer weten welke kant je op moet voor het toilet", is de ergernis van Gesink.

  Ook Cavendish maakte hetzelfde mee. Hij bleef volgens ons wel langer op het toilet, want zijn tweet was net dat tikje poëtischer. "De desoriëntatie door de hotelwissels maakt het nachtelijke plasje een test van geheugen, logica, behendigheid en geduld."

  Cavendish en Gesink kunnen elkaar trouwens niet tegengekomen zijn vannacht, want ze sliepen in andere hotels.