• home
 • video
 • pas verschenen

  LeBron James blijft de Cavaliers trouw

  LeBron James is de onbetwiste sterspeler bij de Cleveland Cavaliers.

  LeBron James heeft zijn contract bij de Cleveland Cavaliers verlengd. Hij zette zijn handtekening onder een overeenkomst voor twee jaar. "LeBron wil de titel pakken met Cleveland", zegt de club.

  De Cleveland Cavaliers kunnen opgelucht ademhalen. Sterspeler LeBron James heeft zijn handtekening gezet onder contract voor twee jaar. Met de deal is 42 miljoen euro gemoeid.

  De Cavaliers hopen dat LeBron zijn carrière afsluit bij de club. "Deze overeenkomst toont aan dat hij zelf heel graag de titel naar Cleveland wil halen", zegt general manager David Griffin. "Zijn impact op dit team, op deze club en op het basketbal, zijn moeilijk te overschatten. We zijn heel blij dat we nog langer kunnen samenwerken."

  De handtekening van James komt er bijna exact een jaar na zijn terugkeer naar de club. De sterspeler hoopt wel dat de club zich deze zomer nog versterkt. "De Cavaliers hebben nog veel werk. We willen niet terugkeren met hetzelfde team. We moeten beter worden."