• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo tovert met de bal, nieuwe ploeggenoot worstelt ermee

  Danilo maakte geen al te beste beurt bij zijn voorstelling.

  Cristiano Ronaldo heeft in een Japanse tv-show zijn kunstjes nog eens getoond aan de wereld. Bij Danilo, de nieuwe ploeggenoot van de Portugees bij Real Madrid, verliep het jongleren heel wat stroever.

  Nadat eerder Lionel Messi al eens te gast was op televisie om een balletje hoog te houden voor het Japanse publiek, was het nu de beurt aan Cristiano Ronaldo. De Portugees deed de monden open vallen van verbazing.

  Iets minder indruk maakte Danilo in Madrid. De Braziliaanse rechtsachter werd door Real Madrid weggeplukt bij Porto voor 31,5 miljoen. De nieuwe aanwinst van de Koninklijken mocht gisteren zijn opwachting maken in Bernabeu voor de officiële voorstelling, maar echt indruk maakte een nerveuze Danilo niet op de fans. 

  Bekijk de kunstjes van Ronaldo:

  De minder geslaagde voorstelling van Danilo