• home
 • video
 • pas verschenen

  Destorme wordt naast speler ook beloftetrainer bij Waasland-Beveren

  Destorme zal de toekomst van W-Beveren onder handen nemen.

  David Destorme zal komend seizoen twee jobs combineren. De 35-jarige profvoetballer wordt ook beloftencoach bij Waasland-Beveren.

  Destorme behaalde in mei zijn UEFA A-trainersdiploma en wilde naast het voetbal zelf graag iets extra's doen voor de club.

  "Ik wilde iets doen met mijn ervaring als speler en begon daarom met de trainerscursus. Die verliep vlot en ik voelde me dan ook klaar om de stap te zetten. Dit is de ideale kans om mijn trainerscarrière te starten", aldus Destorme.

  "De cursus was vorig seizoen mijn uitlaatklep naast het voetbal. Nu wordt dat de trainersbaan. Ik ben graag met iets bezig naast zelf op het veld staan. Ik concentreer me nu volop op mijn voetbalcarrière en mijn taken als beloftetrainer. We zien wel wat er later gebeurt. Voorlopig is die combinatie voetballer-trainer het belangrijkste."

  Het afgelopen seizoen was Destorme op huurbasis actief op de Freethiel. De middenvelder werd verhuurd door KV Mechelen, waar hij nu einde contract was. Waasland-Beveren anticipeerde daarop en gaf Destorme een contract voor één seizoen.

  Tweet Waasland-Beveren: