• home
 • video
 • pas verschenen

  Bjorn Vleminckx vindt een nieuwe club in Turkije

  Vleminckx in het shirt van zijn nieuwe ploeg.

  Bjorn Vleminckx houdt het na twee seizoenen voor bekeken bij Kayseri Erciyesspor. De ex-spits van onder meer KV Mechelen en Club Brugge ruilt de ene Turkse tweedeklasser voor de andere: hij tekent voor twee seizoenen bij Göztepe Izmir.

  Bjorn Vleminckx degradeerde afgelopen seizoen met Kayseri Erciyesspor naar de Turkse tweede klasse. Het contract van de Belgische aanvaller, die vorig seizoen drie keer scoorde, liep af en werd niet verlengd.

  Vleminckx blijft wel aan de slag in Turkije. Hij zal komend seizoen het shirt van Göztepe Izmir, een andere tweedeklasser in Turkije, aantrekken. De aanvaller tekende er een contract voor twee jaar.

  Enkele tweets