• home
 • video
 • pas verschenen

  Vukomanovic: "Ik heb contact met Standard, maar er staat nog niks vast"

  Vukomanovic is opnieuw bereid om te luisteren naar het aanbod van Standard.

  Ivan Vukomanovic wordt enkele maanden na zijn ontslag weer in verband gebracht met Standard. De Luikse club zou de Serviër opnieuw in zijn technische staf willen opnemen. "Ik heb contact gehad met het bestuur, maar er is nog niets afgesproken", zegt hij.

  Vukomanovic mocht zich na het ontslag van Guy Luzon in oktober 2014 bewijzen als hoofdtrainer van Standard. De Serviër haalde behoorlijke resultaten, maar werd begin februari toch al bedankt voor bewezen diensten.

  José Riga nam zijn plaats in en Vukomanovic weigerde om zich opnieuw in de rol van assistent te schikken. Maar nu zijn landgenoot Slavoljub Muslin aangesteld is als trainer, is Vukomanovic toch bereid om te luisteren naar het voorstel van Standard.

  "Ik heb inderdaad contact gehad met het bestuur, maar er is nog niets geregeld of afgesproken", zegt Vukomanovic. "De komende dagen zullen we waarschijnlijk opnieuw contact opnemen. Ik zal luisteren naar wat het bestuur zegt, maar ik ben ook aan het onderhandelen met een andere piste."

  Naar verluidt zou Vukomanivoc David Martane, die naar Charlton trekt, kunnen vervangen als T3. "Ik wil ook van Muslin horen hoe hij onze samenwerking ziet. Ik zal de komende dagen samenzitten met mijn makelaar Dudu Dahan en samen met hem beslissen wat we gaan doen."