• home
 • video
 • pas verschenen

  Desalle moet ook GP van Letland links laten liggen

  Desalle (archieffoto) ziet zijn seizoen in het water vallen.

  Clément Desalle zal ook komend weekend niet op zijn motor kruipen in Letland. Onze landgenoot is nog niet fit na zijn val van eind mei in de GP van Frankrijk.

  Desalle blesseerde zijn knie en zijn schouder bij een val in de GP van Frankrijk en moest sindsdien de GP's van Italië, Duitsland en Zweden overslaan. Hij hoopte zijn rentree te maken in de GP van Letland, maar Desalle is nog altijd niet fit genoeg om te racen.

  Romain Febvre profiteert ondertussen optimaal van de afwezigheid van Desalle. De Franse man in vorm gaat in Letland op zoek naar zijn vijfde GP-zege op een rij in de MXGP. Desalle moet uiteraard een kruis maken over zijn WK-ambities, maar hoopt over twee weken te hervatten in de GP van Tsjechië.