• home
 • video
 • pas verschenen

  PSG strikt Duitse doelman Trapp

  Trapp droeg het afgelopen seizoen de aanvoerdersband van Frankfurt.

  Paris-Saint-Germain heeft een nieuwe doelman aangeworven. De 25-jarige Duitser Kevin Trapp komt over van Eintracht Frankfurt en tekende tot 2020 in Parijs.

  De Parijzenaars trekken 9 miljoen euro uit voor Trapp, die al jaren basisspeler was bij Eintracht Frankfurt. Het afgelopen seizoen was de 25-jarige doelman ook kapitein van Frankfurt. Trapp speelde al 114 matchen in de Bundesliga, waarvan 22 wedstrijden het afgelopen seizoen.

  Het jeugdproduct van FC Kaiserslautern kwam in 2012 naar Frankfurt toen Kaiserslautern naar de Tweede Bundesliga degradeerde. Trapp was in het verleden ook steeds Duits jeugdinternational en werd in juni voor het eerst opgeroepen voor de Mannschaft.

  Trapp zal in het Parc des Princes de concurrentiestrijd aan moeten gaan met de Italiaan Salvatore Sirigu, die de afgelopen vier seizoenen tussen de palen stond bij Paris-Saint-Germain. Hij reist nu af naar het Oostenrijkse Thaya, waar zijn nieuwe ploegmaats momenteel op stage zijn.

  Tweets: