• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV haalt Yves De Winter terug naar België

  De Winter verdedigde zesenhalf jaar het doel van Westerlo.

  Yves De Winter keert na 2,5 jaar terug naar de Belgische competitie. De Winter heeft een contract getekend bij Sint-Truiden voor een jaar, met optie op een bijkomend jaar. De Winter speelde tot 2011 bij Westerlo.

  De Winter legde gisteren fysieke testen af bij Sint-Truiden en heeft zijn contract getekend. STVV neemt De Winter gratis over van AZ Alkmaar, waar zijn verbintenis ten einde liep.

  De 28-jarige De Winter debuteerde in de Belgische eerste klasse in het seizoen 2006-2007 bij Westerlo. Vanaf 2011 ging hij zijn geluk beproeven in Nederland. Na een seizoen bij De Graafschap werd hij verkocht aan AZ. In Alkmaar kon De Winter niet uitgroeien tot een vaste waarde.