• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Dragons missen spelverdeler Valkiers zes weken

  Valkiers moet passen voor de wedstrijd tegen Bulgarije.

  Een enkelblessure houdt Matthias Valkiers zes weken aan de kant. De spelverdeler van de Belgische mannenvolleybalploeg mist het duel tegen Bulgarije in de Final Four in de World League.

  Valkiers was volgens bondscoach Dominique Baeyens een van de revelaties bij de Belgische mannenvolleybalploeg in hun World League-campagne. Daarin plaatsten de Red Dragons zich afgelopen vrijdag voor de Final Four van groep 2. België stootte door als winnaar van groep E.

  Valkiers miste al de laatste duels tegen Nederland door zijn blessure. Ondertussen is duidelijk geworden dat hij  zes weken niet kan spelen. Valkiers werd al vervangen door Stijn D'Hulst. Sander Depovere is ondertussen opgeroepen als tweede spelverdeler. België speelt in de halve finale tegen Bulgarije.