• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus trekt een derde vervanger aan voor vertrokken Tevez

  Zaza (links) in het blauuwe shirt van Sassuolo tegen Milan.

  Juventus heeft zich verzekerd van de diensten van Simone Zaza. Juventus betaalt voor Zaza 18 miljoen euro aan Sassuolo. Zaza is na Mario Mandzukic en Paulo Dybala de derde spits die Juventus aantrekt voor volgend seizoen. Zaza tekende een contract voor vijf jaar.

  Zaza is een vijfvoudig Italiaans international. In augustus vorig jaar werd hij een eerste keer opgeroepen voor een vriendschappelijk duel tegen Nederland. De afgelopen twee seizoenen scoorde de 24-jarige spits  21 keer in 64 wedstrijden voor Sassuolo in de Serie A.

  Bij Juventus, de Italiaanse landskampioen en bekerwinnaar, moet Zaza het vertrek van Carlos Tevez helpen opvangen. De Argentijnse international keerde na twee seizoenen bij Juventus terug naar Boca Juniors.