• home
 • video
 • pas verschenen

  Hasi: "Blij dat Vanden Borre stopt met ramadan"

  Vanden Borre is met Anderlecht op oefenkamp in Nederland.

  Anderlecht vertrok gisteren op oefenkamp naar Tegelen en trainde een eerste keer op Nederlandse bodem. Nadien maakte Besnik Hasi even tijd voor de pers. De trainer van paars-wit is blij dat Vanden Borre niet langer de ramadan volgt: "Op die manier riskeer je blessures."

  Besnik Hasi was niet tevreden met de prestaties van Anthony Vanden Borre in de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde.

  Hasi verklaarde dat de rechtsachter leed onder de hitte omdat hij de ramadan volgt. Daar ziet de 27-jarige verdediger nu van af.

  "Natuurlijk was ik verrast", vertelt Hasi in de Vlaamse kranten. "Anthony volgde nog nooit in zijn leven de ramadan en nu plots wel, als het 35 graden is. Wanneer je niets eet of drinkt op matchdagen, riskeer je blessures."

  Vanden Borre heeft begrepen dat hij de concurrentie zal moeten aangaan met Guillaume Gillet, die terugkeert na een uitleenbeurt in Bastia. "Het was Anthony's keuze, maar ik ben blij dat hij er nu mee stopt", besluit de trainer van Anderlecht.

  Bekijk beelden van de eerste training in Tegelen: