• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk verlengt contract Trossard en leent hem uit

  Trossard scoorde vorig jaar aan de lopende band bij Lommel.

  Leandro Trossard heeft zijn contract bij Racing Genk verlengd tot 2018. De 20-jarige spits zal wel niet meteen in actie komen voor Genk, want hij wordt ook direct weer uitgeleend, hij speelt volgend seizoen bij promovendus OH Leuven.

  Leandro Trossard werd door Genk de voorbije seizoenen aan Westerlo en Lommel United uitgeleend. Tijdens die twee jaar in tweede klasse presteerde hij prima, vorig jaar scoorde hij 16 keer bij Lommel.

  Genk beloont zijn prestaties met een nieuw contract, tot 2017-2018. Maar voor een plekje in de eigen ploeg vindt Genk het nog te vroeg, want Trossard wordt opnieuw uitgeleend. Volgend seizoen mag hij zich bewijzen bij OH Leuven, dat terugkeert naar eerste.