• home
 • video
 • pas verschenen

  PSV wil Lestienne snel binnenhalen: "Gevoel zegt dat het goed komt"

  Maxime Lestienne speelde vorig seizoen voor Genoa.

  De toekomst van Maxime Lestienne lijkt bij PSV te liggen. De Nederlandse kampioen hoopt de Belg weldra te kunnen presenteren als opvolger voor Memphis Depay, die PSV heeft ingeruild voor Manchester United.

  Maxime Lestienne verliet in de zomer van 2014 Club Brugge voor Al-Arabi. De Qatarezen leenden de flankaanvaller het voorbije seizoen uit aan de Italiaanse eersteklasser Genoa en ook nu staat de club weer open voor een uitleenbeurt.

  PSV lijkt de voornaamste kandidaat om de 23-jarige Belg te strikken. De Nederlanders zien in Lestienne de ideale vervanger voor Memphis Depay, die zijn sterk seizoen verzilverde met een miljoenentransfer naar Manchester United.

  PSV-directeur Toon Gerbrands vertelde maandag dat het alleen nog wachten is op de handtekening van de sjeik. "Ik heb het gevoel dat het goed komt", zegt Gerbrands, die ook niet overhaast wil te werk gaan op de transfermarkt. "We gaan voor kwaliteit boven snelheid."