• home
 • video
 • pas verschenen

  OHL: "Logan Bailly tekent bij Celtic Glasgow"

  Bailly staat voor een toekomst in Schotland.

  Doelman Logan Bailly is op weg naar de Schotse kampioen Celtic Glasgow. "Hij verlaat ons door de grote poort", meldt OH Leuven op zijn site. Voor Bailly wordt het een nieuw buitenlands avontuur.

  OH Leuven heroverde in de eindronde zijn plaats in eerste klasse, maar moet wel op zoek naar een nieuwe doelman. OHL kondigt op zijn site aan dat Bailly "in principe dinsdag een contract bij de Schotse grootheid Celtic Glasgow tekent".

  Bailly lag nog onder contract in Leuven, dus komt er ook nog een transfersom richting Den Dreef. "Er is boter bij de vis", zegt de club.

  "Logan verlaat ons door de grote poort en krijgt opnieuw de kans van zijn leven om zich op het Europese toneel te tonen. We wensen hem veel succes."

  Bailly speelde al sinds 2012 bij OH Leuven. De ex-Rode Duivel was er beland na een avontuur bij Neuchâtel en Mönchengladbach, dat hem had weggeplukt bij Genk.

  Bailly wordt de tweede Belg bij Celtic, dat in de tweede voorronde van de Champions League uitkomt. De Schotse kampioen strikte eerder Dedryck Boyata.