• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk en Burnley bevestigen de overstap van Vossen nu ook

  Vossen ruilt het shirt van Middlesbrough voor dat van Burnley.

  Zowel Genk als Burnley hebben nu ook de overstap van Jelle Vossen naar de Engelse tweedeklasser Burnley bevestigd. Er moeten alleen nog enkele administratieve formaliteiten in orde gebracht worden.

  "De club wil Jelle enorm bedanken voor zijn inspanningen bij KRC Genk. Met zijn vele doelpunten maar ook zijn werkkracht, zijn rol als voortrekker in de ploeg en het feit dat hij als jeugdspeler kon doorgroeien tot kapitein van de A-kern is hij een voorbeeld voor de volgende generaties. We wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière", zegt KRC Genk.

  Even later bevestigde Burnley het nieuws. "We hebben een akkoord bereikt met Genk omtrent de transfer van Jelle Vossen. Na de medische testen kan ook de overeenkomst met de speler afgerond worden. Het gaat om een contract voor drie seizoenen." De Engelsen zouden 3,5 miljoen euro betalen voor Vossen.

  Vossen won met Genk een titel en twee bekers en was er aanvoerder. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan een andere Engelse tweedeklasser, Middlesbrough.