• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Lions kloppen India in oefeninterland

  De Red Lions (archieffoto) bereiden zich voor op de World League.

  De Belgische hockeymannen hebben India verslagen in een vriendschappelijke interland. De Red Lions (FIH-9) waren in Brasschaat met 2-1 te sterk voor de nummer 9 van de wereld.

  Thomas Briels opende na twaalf minuten de score voor het team van bondscoach Jeroen Delmee. Na de rust scoorde India meteen de gelijkmaker, Cédric Charlier bezorgde de Red Lions in het slotkwartier alsnog de zege.

  België bereidt zich voor op de halve finales van de World Hockey League. Daarin gaan de Red Lions eind juni op zoek naar een ticket voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio. De Belgen nemen het in de World League op tegen Groot-Brittannië, Maleisië, Ierland en China.