• home
 • video
 • pas verschenen

  Karl Vannieuwkerke lanceert T-shirtcollectie voor Kom Op Tegen Kanker

  Van 4 tot en met 26 juli loopt op Eén de zomertalkshow Vive le Vélo. Voor het eerst in het bestaan van het programma wordt er nu ook een T-shirtcollectie aan Vive le Vélo gekoppeld.

  Karl Vannieuwkerke voerde de voorbije winter een gevecht tegen speekselklierkanker.

  "Daarbij heb ik ervaren dat in dit land heel goed werk wordt geleverd in de zorgsector en dat er alles aan wordt gedaan om mensen te genezen. Ik voel het als een plicht om iets terug te doen in de strijd tegen kanker. Vandaar deze T-shirtcampagne in samenwerking met VRT."

  Het goede doel van Vive le Vélo 2015: Kom Op Tegen Kanker

  Vannieuwkerke: "Mijn deel van de T-shirtverkoop gaat integraal naar de organisatie en ook de winkels die de T-shirts gaan verkopen doen hun duit in het zakje. Zij geven er nog eens 5 euro per T-shirt voor KOTK bovenop. Ik ben ze daar heel dankbaar voor."

  De T-shirts, ontworpen door de presentator van Vive le vélo! zelf, zijn beschikbaar in vier verschillende kleuren en vier verschillende prints. Ze zijn van hoge kwaliteit en zitten verpakt in een speciaal voor de gelegenheid ontworpen tasje.

  Elke verpakking bevat ook een postkaart met de bedoeling om mensen die een gevecht voeren tegen kanker een hart onder de riem te steken.

  Ze zijn vanaf nu te koop in de winkels van Deleye in Roeselare, Brugge en Kuurne en in de vestigingen van AS Adventure.