• home
 • video
 • pas verschenen

  Cancellara neemt toch deel aan de Ronde van Zwitserland

  Cancellara is Zwitsers kampioen tijdrijden op dit moment.

  Fabian Cancellara zal dan toch deelnemen aan de Ronde van Zwitserland. Eerder leek een deelname van de Trek-kopman onzeker na een bacteriële infectie. Hij liet onder andere de GP Aargau-Gippingen aan zich voorbij gaan, maar lijkt nu toch tijdig hersteld.

  In een tweet laat de 34-jarige Zwitser weten dat hij toch aan de start zal staan van de rittenkoers in zijn eigen land. "Het ziet ernaar uit dat de medicatie werkt tegen de bacteriële infectie. Onderweg naar de Ronde van Zwitserland."

  De Tour de Suisse start zaterdag met een proloog in Risch-Rotkreuz en eindigt volgende week zondag met een afsluitende tijdrit in de Zwitserse hoofdstad Bern. Cancellara won de Ronde van Zwitserland in 2009.

  De tweet van Fabian Cancellara: