• home
 • video
 • pas verschenen

  Golden Palace ruilt het veldrijden voor STVV

  Shop & the City is niet langer hoofdsponsor van STVV.

  Kersvers eersteklasser STVV heeft zijn nieuwe hoofdsponsor officieel voorgesteld. Met Golden Palace, tot nu toe actief in het veldrijden, bereikte de Limburgse club een akkoord voor drie seizoenen.

  Op Stayen maakte regionaal manager Ignace Van Weyenbergh van Golden Palace de overstap naar het voetbal bekend. "Het jaarlijks bedrag dat werd overeenkomen, ligt in de buurt van 300.000 euro", klinkt het. "Wij zijn al actief in het veldrijden en in het regionale voetbal. Nu gaan we ook nationaal."

  Eerder op de dag raakte al bekend dat het bedrijf niet langer de ploeg van veldrijder Wout Van Aert sponsort. Die ploeg gaat voortaan door het leven als Crelan-Vastgoedservice.

  Golden Palace, dat onder meer gespecialiseerd is in casinospelen en sportweddenschappen, volgt bij STVV Shop & the City op als hoofdsponsor.

  STVV: "Hopen maandag aanwinsten voor te stellen"

  STVV werkt intussen verder aan zijn ploeg voor volgend seizoen. "Op dit ogenblik heeft alleen Yohan Boli zijn handtekening gezet. Nu zijn we nog gericht aan het zoeken naar spelers met een bepaald profiel. We hopen op de eerste training van maandag enkele aanwinsten voor te stellen."