• home
 • video
 • pas verschenen

  Verdediger Dussenne trekt naar Moeskroen

  Dussenne zal volgend seizoen niet meer te bewonderen zijn in Cercle-shirt.

  Noë Dussenne mag ondanks de degradatie van Cercle Brugge in eerste klasse blijven. De 23-jarige centrale verdediger trekt naar Moeskroen-Péruwelz voor twee seizoenen, met optie op een derde seizoen.

  Nadat de samenwerking met Lille werd stopgezet, is Moeskroen volop bezig met het samenstellen van een nieuwe spelerskern voor volgend seizoen.

  De komst van Noë Dussenne werd alvast bevestigd door de club. De 23-jarige centrale verdediger komt over van het gedegradeerde Cercle Brugge, waar hij het afgelopen seizoen 16 keer in de basis stond.

  De ex-speler van Bergen en Tubeke stond in de slotmatch van de reguliere competitie tegen KV Mechelen nog in het middelpunt van de belangstelling nadat hij in de toegevoegde tijd van de wedstrijd een strafschopfout had veroorzaakt. De omgezette penalty van Veselinovic veroordeelde Cercle Brugge tot play-off III.

  Dussenne had nog een contract voor twee seizoenen in Brugge, maar mocht de club verlaten. In Moeskroen tekent Dussenne ook voor twee seizoenen, met nog een optie op een derde.

  Tweet van Moeskroen-Péruwelz: