• home
 • video
 • pas verschenen

  Khedira zet zijn kribbel bij Juventus

  Sami Khedira was overbodig bij Real Madrid.

  Sami Khedira is vanaf 1 juli een speler van Juventus. De Duitser heeft een contract voor vier seizoenen ondertekend bij de verliezende finalist van de Champions League en komt transfervrij over van Real Madrid.

  Sami Khedira (28) speelde sinds het WK van 2010 voor Real Madrid, maar daar mocht hij beschikken. Na een zware knieblessure (foto), die hem in het seizoen 2013-2014 enkele maanden aan de kant hield, kon hij zich nooit meer écht doorzetten bij de Koninklijke.

  Juventus lag al een tijdje in poleposition voor de middenvelder en de Italiaanse kampioen heeft vandaag de transfer afgerond. De Duitser heeft in Turijn een contract voor vier seizoenen ondertekend.

  "Khedira is een speler die meestal voor de verdediging speelt. Hij beschikt over een grote actieradius en heeft een uitstekende pass en een goed schot in zijn voeten. Hij voelt het spel ook heel goed aan", looft Juventus zijn nieuwste aanwinst.

  "Met Khedira krijgt coach Massimiliano Allegri er een klasbak bij. Khedira is internationale klasse en zorgt voor een pak extra ervaring op een van de sterkste middenvelden ter wereld."