• home
 • video
 • pas verschenen

  Nadal: "Ik heb niet naar de finale van Roland Garros gekeken"

  Rafael Nadal kon geen 10e keer winnen in Parijs.

  De uitschakeling op Roland Garros lijkt nog niet helemaal verteerd bij Rafael Nadal. De Spanjaard, zelf 9 keer winnaar op het Parijse gravel, gaf aan dat hij niet naar de finale gekeken heeft. "Ik was aan het trainen", zei de Spanjaard.

  Rafael Nadal werd op Roland Garros in de kwartfinales gewipt door Novak Djokovic, die het gisteren in de finale mocht opnemen tegen Stan Wawrinka.

  Maar Nadal heeft naar eigen zeggen niet gezien hoe de Zwitser Djokovic geen eerste Roland Garros-trofee gunde. "Ik heb niet naar de finale gekeken. Ik was aan het trainen", vertelde de Spanjaard in Stuttgart, waar hij zijn eerste grastoernooi zal spelen.

  "Mijn nederlaag tegen Djokovic behoort tot het verleden", zei Nadal nog over zijn exit in de kwartfinales. "Ik moet mijn niveau opkrikken. Als ik dat kan, ben ik ervan overtuigd dat ik weer mijn beste niveau kan halen."