• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool haalt concurrent voor Origi binnen

  Origi zal ook bij Liverpool te maken krijgen met de nodige concurrentie.

  De Engelse topclub Liverpool heeft voor volgend seizoen een extra concurrent voor Divock Origi aangetrokken. De Engelse belofteninternational Danny Ings komt over van degradant Burnley en scoorde afgelopen seizoen 11 competitiegoals.

  Het zal volgend seizoen knokken worden voor Divock Origi voor een plaatsje in de spits bij Liverpool.

  De Engelse topclub heeft de komst van Engels belofteninternational Danny Ings (foto) aangekondigd.

  Ings, die zich momenteel met het Engels beloftenteam voorbereid op het EK U21 in Tsjechië, verlaat degradant Burnley transfervrij.

  De 22-jarige spits wordt aangetrokken om het scoringsprobleem van Liverpool op te lossen. Door het vertrek van Luis Suarez en de blessures van Daniel Sturridge had Liverpool dringend nood aan een scorende spits.

  Hun vervangers Mario Balotelli en Rickie Lambert konden die verwachtingen nooit inlossen en beleefden een grijs seizoen.

  Liverpool hoopt nu dat Danny Ings dat probleem zal kunnen oplossen. Bij Burnley scoorde Ings afgelopen seizoen 11 maal in de Premier League. Het seizoen ervoor had de jonge Engelsman een groot aandeel in de promotie naar de Premier League met 21 treffers.

  Danny Ings is al de tweede inkomende transfer voor Liverpool. Vorige week werd ook middenvelder James Milner van Manchester City aangetrokken.

  Tweets: