• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Beerschot-speler Nicot wordt 3 dagen in kunstmatig coma gehouden

  Nicot vecht voor zijn leven.

  De toestand van Tim Nicot is nog altijd kritiek. De linkerflankverdediger van Beerschot-Wilrijk werd gisteren getroffen door een hartstilstand. Maandagavond is er een bezinningsmoment op het Kiel om Nicot en zijn familie te steunen.

  Tim Nicot kreeg zaterdagnamiddag tijdens een voetbaltoernooi in Hemiksem een hartstilstand. De 23-jarige linkerflankverdediger werd ter plaatse gereanimeerd en daarna overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij nog altijd voor zijn leven vecht.

  Nicot is niet meer bij bewustzijn geweest en wordt nu voor drie dagen in een kunstmatig coma gehouden.

  Beerschot-Wilrijk reageert in een boodschap op zijn website en Facebook-pagina "onthutst en vol ongeloof op de gebeurtenissen".

  "Onze spelersgroep, die dit weekend een uitje in Breda gepland had, heeft deze korte trip onmiddellijk geschrapt en kwam gisteren al in Antwerpen bijeen in een poging deze klap te verwerken", schrijft de club.

  "Onze club staat in deze moeilijke periode in nauw contact met de familie van Tim Nicot en dringt er bij de media op aan om op een serene en respectvolle manier over deze tragedie te berichten."

  "Als één grote familie Tim en zijn familie steunen"

  Beerschot-Wilrijk organiseert maandagavond tussen 18 en 22 uur een bezinningsmoment in de loges van het Olympisch Stadion, "waar wij als één grote, hechte familie met onze aanwezigheid - en via een kaartje, een bloemetje, een kaars... - Tim en zijn familie willen ondersteunen."

  "KFCO Beerschot-Wilrijk is erkentelijk voor de vele steunbetuigingen die het de voorbije uren uit de voetbalgemeenschap mocht ontvangen. Wij vechten mee met Tim!"