• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vijfde keer goeie keer voor Anderlecht?

  Club en Anderlecht staan voor de vijfde keer tegenover elkaar.

  Anderlecht en Club kijken elkaar zondag voor de vijfde keer dit seizoen in de ogen. Anderlecht voelt dat het enkel met een zege nog meedoet om de titel, maar winnen tegen de rivaal zat er dit seizoen nog niet in. Herbekijk de twee Brugse zeges, waarbij de bekerfinale, en de twee gelijke spelen.

  31/08/14 Club-Anderlecht 2-2

  De eerste confrontatie tussen Club en Anderlecht dit seizoen bracht een match met twee gezichten. Defour en Mitrovic scoorden voor de rust voor de bezoekers, maar erna nam Club de match in handen. Jørgensen nam afscheid van Club met een goaltje en Engels zorgde voor de billijke puntendeling.

  30/11/14 Anderlecht-Club 2-2

  Anderlecht liet eind november de leidersplaats liggen tegen Club. Praet en Deschacht hadden de match op zijn kop gezet na de eerste goal van Vazquez. Maar de Spanjaard nam in de slotfase ook nog de gelijkmaker voor zijn rekening.

  22/03/15 Bekerfinale, Club-Anderlecht 2-1

  Na een zinderend slot mocht Club de beker in de lucht steken en een eerste prijs sinds 2007 mee naar Brugge nemen. Refaelov scoorde in de extra tijd, net nadat Mitrovic de knappe openingsgoal van De Sutter had uitgewist.

  19/04/15 Club-Anderlecht 2-1

  Anderlecht kwam 0-1 voor, maar liet daarna ondanks wenkende kansen na om Club de genadesteek te geven. Oulare en Vormer draaiden de situatie nog om in het slot.

  Alle Club-goals komen uit stilstaande fases

  Club scoorde dit seizoen al in elke match tegen Anderlecht twee keer. En elk doelpunt vloeide voort uit een stilstaande fase. Daar stonden de analisten in Extra Time al eens bij stil.