• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mayweather: "Heb me bedacht: er komt geen rematch"

  Mayweather: "Als je verliest, moet je dat accepteren."

  Floyd "Money" Mayweather (38) heeft geen zin meer in een nieuwe kamp tegen Manny "Pacman" Pacquiao (36). Waarom niet? "Omdat hij een loser en een lafaard is", raast de Amerikaanse bokskampioen.

  Eerder deze week had Floyd Mayweather laten weten dat hij nog een keer tegen Manny Pacquiao wou boksen. "Ja, maar ik heb me bedacht", klinkt het nu in een interview dat zaterdag wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.

  Waarom? "Omdat hij een loser is en een lafaard. Als je verliest, moet je dat accepteren en zeggen: "Mayweather, je was de betere"."

  "Excuses zijn het, excuses"

  Na zijn nederlaag op punten in de Bokskamp van de Eeuw haalde Manny Pacquiao aan dat hij last had van zijn schouder. Woensdag ging de Filipijn onder het mes. Hij zal negen maanden tot één jaar buiten strijd zijn.

  In de ring merkte Floyd Mayweather niets van het letsel. "Hij was snel, zijn linker was snel en zijn rechter was snel. Hij sloeg er snel en hard mee", antwoordt de Amerikaanse boksmiljonair. "Excuses zijn het, excuses. Ik geloof er niet in en wil ook niet dat de mensen erin trappen.