• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hasselt bereidt zaak voor burgerlijke rechtbank voor

  Ex-Rode Duivel Stijn Stijnen is de voorzitter van Hasselt.

  Sporting Hasselt legt zich niet neer bij de beslissing van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. Het BAS gaf de derdeklasser geen licentie voor tweede. De stap naar de burgerlijke rechtbank wordt vandaag wellicht gezet.

  Het BAS volgde eerder deze week de Licentiecommissie om Hasselt geen licentie voor tweede te geven. Zo mocht de club van voorzitter Stijn Stijnen niet naar de eindronde en greep het uiteindelijk naast een ticket voor tweede.

  Tegen de beslissing van het BAS is geen beroep mogelijk, dus werd na overleg binnen de club gekozen om een zaak voor de burgerrechter aan te spannen. Dat vernam Sporza. Deze namiddag geeft de club daar wellicht nog toelichting bij.