• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Flipkens: "Ben op goede weg om Roland Garros te halen"

  Flipkens kwam sinds 19 april niet meer in actie.

  Een dijblessure houdt Kirsten Flipkens op dit moment van het tennisveld. Flipkens, die is weggezakt naar plaats 70 op de wereldranglijst, hoopt tegen Roland Garros helemaal de oude te zijn.

  "Mijn check-up was heel positief", schrijft Flipkens op Twitter. "Ik kan mijn been zwaarder belasten en de fysieke training opdrijven. Moeilijk te zeggen waar of wanneer ik weer in competitie zal kunnen komen, maar ik zie het positief in en ben op de goede weg om Roland Garros te halen."

  Roland Garros begint op zondag 24 mei.  Flipkens kwam niet meer in actie sinds ze op 19 april in de tweede kwalificatieronde voor het WTA-toernooi van Stuttgart opgaf. In Roland Garros schopte ze het nog nooit verder dan de tweede ronde. Dat was ook vorig jaar het eindstation.