• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Voetballegende Pelé is geopereerd aan zijn prostaat

  Pelé sukkelde vorig jaar ook al met zijn gezondheid.

  Voetbalicoon Pelé (74) is dinsdag geopereerd aan zijn prostaat. Het is nog niet duidelijk wanneer de Braziliaan het ziekenhuis mag verlaten.

  Pelé (74) sukkelde eind vorig jaar al met zijn gezondheid. De Braziliaan lag in november een tijdje in het ziekenhuis, waar nier- en galstenen verwijderd werden. Enkele weken later werd Pelé opnieuw opgenomen, deze keer voor een infectie aan zijn urinewegen.

  Het Albert Einstein-ziekenhuis in Sao Paulo heeft nu bevestigd dat Pelé twee dagen geleden een operatie aan zijn prostaat ondergaan heeft, maar meer informatie is er nog niet vrijgegeven. Zijn toestand zou wel stabiel zijn.