• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Waasland-Beveren strikt Franse middenvelder

  Thibault Moulin bij de ondertekening van zijn contract.

  Waasland-Beveren is al bezig met zijn huiswerk voor volgend seizoen. De Franse middenvelder Thibault Moulin heeft een contract voor twee jaar getekend op de Freethiel, met een optie voor een derde seizoen.

  De 25-jarige Thibault Moulin komt transfervrij over van de Franse tweedeklasser Clermont, waar hij twee seizoenen actief was. Zijn profcarrière startte hij bij SM Caen. In het seizoen 2010-2011 mocht de centrale middenvelder 17 wedstrijden proeven van de Ligue 1.

  "Moulin is een box-to-box-speler met een grote longinhoud. In eigen land wordt hij geprezen om zijn "volume de jeu". Hij combineert fysieke kracht en gezonde vechtlust met technisch vermogen en een uitstekende traptechniek", zegt Waasland-Beveren.

  "Thibault is een echte karakterspeler en een echte kwaliteitsinjectie voor onze kern. Samen met nog enkele andere transfers moet hij de ploeg naar een hoger niveau leiden, aangevuld met aanstormend talent van eigen bodem."