• home
 • video
 • pas verschenen

  Vermaelen zit voor het eerst in de wedstrijdselectie bij Barcelona

  Wie weet krijgt Vermaelen straks zijn eerste speelminuten.

  Luis Enrique heeft zijn 18 namen vrijgegeven voor het Champions League-duel tussen Barcelona en Bayern München vanavond. Thomas Vermaelen is erbij. Voor de linksvoetige verdediger is het zijn eerste officiële selectie sinds zijn transfer naar Barcelona vorige zomer.

  Trainer Luis Enrique kan tegen Bayern München geen beroep doen op de Franse verdediger Jeremy Mathieu, die out is met een blessure. Daardoor komt er een plaats vrij en die gaat dus naar Vermaelen, die na een maandenlange inactiviteit weer fit is na zijn hamstringblessure.

  Op zijn website benadrukt Barcelona dat het voor Vermaelen "zijn debuut in een wedstrijdselectie" is. Barça ontvangt Bayern vanavond in de heenwedstrijd van de halve finales om de Champions League. De wedstrijd in Camp Nou begint om 20.45u. U kunt de match live volgen met tekst in ons matchcenter.

  Tweet van Barcelona: