• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mysterie ontrafeld: Mbemba neemt Vanden Borre in de maling

  Mbemba bezorgt Vanden Borre pijn aan zijn voet.

  Anthony Vanden Borre haalde zich de voorbije dagen heel wat miserie op de hals door zijn veter te knopen tijdens de hulde voor Gregory Mertens. Maar wat blijkt: de verdediger had door een grapje van Chancel Mbemba zo'n pijn aan zijn voet dat hij dat wel moest.

  Het gedrag van Vanden Borre lokte scherpe reacties uit in de voetbalwereld. De rechtsachter van Anderlecht kreeg vanuit alle mogelijke hoeken de wind van voren, maar de waarheid in de zaak is pas nu boven water komen drijven.

  Zo toonden de tv-camera's wel hoe Vanden Borre zijn veters aan het knopen was, maar niet dat Chancel Mbemba net daarvoor de veter van Vanden Borres linkerschoen zo hard had dichtgesnoerd dat Vanden Borre er pijn aan kreeg. Vanden Borre heeft onlangs een trap gekregen op zijn linker en dus is die nog altijd gevoelig.

  Het Laatste Nieuws brengt het verhaal vandaag aan het licht en een foto van persagentschap Belga bewijst het (zie de foto bovenaan in het artikel). Als u goed kijkt in het filmpje hieronder ziet u na 6 seconden trouwens nog net hoe Mbemba na zijn frats weer rechtop gaat staan.

  Het filmpje met de veter van Vanden Borre: