• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht strikt 17-jarige spits van Moeskroen

  Clément Petit speelde bij de jeugd van Moeskroen.

  Anderlecht heeft zich versterkt met de 17-jarige Clément Petit van Moeskroen. De jonge aanvaller tekende een contract voor drie jaar in het Astridpark.

  "We zijn blij dat Clément voor Anderlecht gekozen heeft", zegt Jean Kindermans, het hoofd van de jeugdopleiding bij paars-wit. "Hij heeft voldoende talent om het te maken en in de voetsporen te treden van spelers al Romelu Lukaku, Dennis Praet en Youri Tielemans. We zullen hem zo goed mogelijk helpen om zijn ambities waar te maken."

  Voor Petit was het geen gemakkelijke keuze om Moeskroen te verlaten. "Het was een emotionele beslissing", vertelt Petit. "Moeskroen verlaten is niet makkelijk. Ik zal de mooie jaren in de jeugdopleiding nooit vergeten. Ik wil Anderlecht bedanken voor deze uitzonderlijke kans om mij als jonge speler te ontwikkelen."