• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pacquiao moet onder het mes na Fight of the Century

  Heeft Manny Pacquiao minder kunnen uitdelen wegens een schouderblessure?

  Stond Manny Pacquiao (36) niet helemaal fit in de ring? De uitdager van Floyd Mayweather moet geopereerd worden aan zijn schouder en kan 9 tot 12 maanden niet boksen.

  Manny "Pacman" Pacquiao verloor zaterdagnacht de "Fight of the Century", of de Bokskamp van de Eeuw. Kenners was het opgevallen dat hij minder aanvallend dan normaal voor de dag kwam. Omdat Pacquiao last had van zijn schouder?

  Na de kamp werd bekend dat de 36-jarige bokser onder het mes moet voor een scheuring in een pees van zijn rechterschouder. Daarna wacht hem een revalidatie van 9 tot 12 maanden.

  Pacquiao blijkt al tweeënhalve week geleden last te hebben van zijn schouder, maar dat vertelde hij niet. Toen officials Pacquiao een dag voor de kamp vroegen of hij met een (schouder)blessure kampte, antwoordde de bokser "neen".

  Pacquiao riskeert nu een schorsing, omdat hij de medische vragenlijst niet accuraat zou ingevuld hebben.

  Geen revanche tegen Mayweather?

  Hoe dan ook, met 9 tot 12 maanden revalidatie voor de boeg kan Manny Pacquiao geen revanche nemen tegen Floyd "Money" Mayweather. De onklopbare Amerikaan wil in september nog een laatste keer boksen. Daarna hangt de 38-jarige bokser zijn handschoenen aan de haak en gaat hij zijn dollars tellen.