• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Steracteur Dempsey verkent Francorchamps: "Wat een juweeltje"

  Patrick Dempsey bracht een eerste bezoekje aan België.

  De Belgische manche van het WK Uithouding in Spa-Francorchamps kreeg afgelopen weekend extra aandacht, vooral van de vrouwelijke fans. Patrick Dempsey, tot voor kort een steracteur uit de succesreeks Grey's Anatomy, kon zich de voorbije dagen uitleven op het Belgische circuit.

  Patrick Dempsey is bij de vrouwelijke fans enorm populair dankzij zijn rol als Dr. Derek Shepherd in de serie Grey's Anatomy. De Amerikaan heeft intussen afscheid genomen van de serie en heeft daardoor meer tijd om zich toe te leggen op zijn andere passie: de autosport.

  Dempsey vertoefde de voorbije dagen op Belgische bodem. De Amerikaan draaide rondjes op het circuit van Spa-Francorchamps, voor de vijfde manche van het WK Uithouding. Hij stuurde zijn Porsche naar een vijfde plaats.

  "Dit circuit is een buitengewoon juweeltje", vertelde Dempsey aan Sudpresse over de omloop in Spa. "Jullie hebben veel geluk. Vooral het voortdurende hoogteverschil is me opgevallen. Ik heb vrijdag in de regen kennis gemaakt met het circuit, maar gelukkig was de ondergrond droog tijdens de wedstrijd."

  Enkele sfeerbeelden van Patrick Dempsey in Spa: