• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Juan Carlos Garrido ontslagen bij Al Ahly

  Garrido was in het seizoen 2012-2013 aan de slag bij Club Brugge.

  Juan Carlos Garrido, vroeger nog trainer van Club Brugge, is ontslagen bij zijn Egyptische club Al Ahly. "De voorzitter heeft me laten weten dat ik geen trainer meer ben", klinkt het in de Egyptische media. Garrido was er trainer sinds juli vorig jaar.

  Zondag werd Al Ahly uitgeschakeld in de achtste finales van de CAF Champions League. Het verloor na een strafschoppenreeks van een Marokkaanse ploeg. Die nederlaag kwam hard aan bij de Egyptische club, die in het verleden al acht keer de CAF Champions League won en in totaal 19 Afrikaanse prijzen pakte.

  Garrido nam in november 2012 de fakkel over van George Leekens als trainer van Club Brugge, maar werd minder dan een jaar later ontslagen na tegenvallende resultaten. Daarop trok de Spanjaard naar Betis. Daar kon hij slechts één keer winnen in negen wedstrijden, waarop de club hem na vier maanden alweer op straat zette.