• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geudens: "Elke voetballer wil voor zo'n publiek spelen"

  Kevin Geudens speelt volgend seizoen in derde klasse.

  Westerlo-speler Kevin Geudens heeft gisteren zijn handtekening gezet bij kersvers derdeklasser Beerschot-Wilrijk. "Het plaatje klopt volledig", vertelt de 35-jarige middenvelder op de website van de kampioen uit 4e klasse C.

  "Er waren vorig jaar al contacten met Beerschot-Wilrijk, maar ik wou er nog een seizoen in eerste klasse aanbreien. Nu is de overstap er dan toch gekomen. Ik ben heel tevreden dat ik aan dit mooie project mag deelnemen", zegt Geudens.

  "Alles is hier perfect in orde. Er zijn ook heel veel supporters aanwezig, dat heeft een zeer belangrijke invloed gehad op mijn beslissing. Er was immers ook veel interesse van andere clubs, maar elke voetballer wil voor zo'n publiek spelen."

  "Coach Urbain Spaenhoven ken ik nog van mijn periode bij KV Mechelen, waar hij toen hulptrainer was. Hij ziet mij als schakel tussen verdediging en aanval en hoopt dat ik op het middenveld mijn stempel kan drukken met mijn loopvermogen en duelkracht."

  Voorzitter Eric Roef is in zijn nopjes met de komst van Geudens. "We zijn heel trots dat Kevin hier getekend heeft. Ik verwacht dat hij een belangrijke schakel wordt in ons team", zegt Roef.

  "De komende dagen of weken willen we nog vier of vijf transfers realiseren zodat we een team hebben dat voor de titel kan gaan in derde klasse. Een tiental spelers zal de club ook verlaten. Sommige spelers zitten misschien aan hun plafond."