• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Davy Roef keert terug in doel bij de beloften

  Davy Roef (archief) was sinds eind maart buiten strijd.

  Davy Roef, die een dikke maand out was, heeft vandaag voor het eerst weer gekeept. Hij won met de Anderlecht-beloften met 3-2 tegen Club Brugge.

  Roef stond in de basis en zag Sylla de scoren openen: 1-0. Seys vloerde Roef voor de 1-1. Daarna liep de thuisploeg uit met twee goals van Kawaya. In het slot moest Roef zich nog eens omdraaien op een inzet van Hamzaoui.

  Dat Roef weer speelt, is goed nieuws voor Anderlecht. Morgen moet Silvio Proto voor de Reviewcommissie verschijnen. De eerste doelman moet een schorsing vrezen voor zijn ingreep op Chevalier in de match tegen Kortrijk. De laatste weken zat derde doelman Nicaise Kudimbana op de spelersbank.