• home
 • video
 • pas verschenen

  Rafael Nadal grijpt terug naar zijn oude racket

  Rafael Nadal bergt zijn nieuwe racket weer even op in de kast.

  Sinds de start van het gravelseizoen tenniste Nadal met een nieuw racket, maar na een vroege uitschakeling in Barcelona haalt de Spanjaard zijn oude racket weer uit de kast voor de rest van het seizoen.

  Pas drie weken geleden speelde gravelkoning Nadal voor het eerst met zijn nieuwe racket, maar nu bergt hij het al opnieuw op tot het einde van het seizoen.

  "Ik ga terug met het oude racket spelen, omdat ik nog maar heel weinig met het nieuwe heb kunnen trainen", zegt Rafael Nadal. "Op het einde van het seizoen zal ik genoeg tijd hebben om met het nieuwe prototype te trainen en me aan te passen. Ik weet dat het nieuwe racket het goede is en in dat ik er in de toekomst mooie resultaten mee zal behalen."

  Met zijn oude racket speelt Nadal deze week in Madrid, waar hij zich voorbereidt op Roland Garros. Van 24 mei tot 7 juni probeert Nadal voor de tiende keer het Grand Slam-toernooi in Parijs op zijn naam te schrijven.