• home
 • video
 • pas verschenen

  Vrouw Rio Ferdinand verliest strijd tegen kanker

  Rebecca en Rio Ferdinand tijdens een galadiner bij Manchester United.

  Rio Ferdinand heeft afscheid moeten nemen van zijn echtgenote Rebecca. De vrouw van de QPR-verdediger overleed gisteren, na een korte strijd, aan kanker. "Ze was een fantastische moeder voor onze drie prachtige kinderen", schrijft Ferdinand op de site van Queens Park Rangers.

  'Mijn soul mate is gisteren heengegaan. Rebecca, mijn fantastische vrouw, is gestorven in een ziekenhuis in Londen", begint Ferdinand zijn verklaring.

  "Ze zal gemist worden als vrouw, zus, tante, dochter en kleindochter. Ze blijft in onze herinneringen als gids en inspiratie. Ons verdriet als familie is totaal. We hopen dat we dit in alle rust mogen verwerken."

  Rebecca Ferdinand werd 35 jaar.