• home
 • video
 • pas verschenen

  Asterix Kieldrecht verlengt zijn titel

  Feestje bij Kieldrecht.

  Ook bij de vrouwen is de ontknoping van het volleybalseizoen achter de rug. Net als bij de mannen zagen we een titelverdediger in een glansrol. Asterix Kieldrecht won ook het tweede finaleduel tegen Charleroi en dat volstond voor een negende titel.

  In de eerste match in Charleroi was Kieldrecht met een 2-3-zege aan de haal gegaan en ook vanavond begon het spannend. Kieldrecht kon de eerste sets maar ternauwernood binnenhalen, met 25-23 en 28-26.

  Na de tweede set was de veer bij Charleroi gebroken en met 25-11 werd de laatste set een demonstratie voor Kieldrecht. Coach Gert Vande Broek kon met Speelster van het Jaar Kaja Grobelna en de rest van zijn ploeg een tweede titel op rij vieren.